ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

طرح جدید قوه قضائیه برای جلوگیری از زمین‌خواری

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: با کمک مجلس طرحی تهیه و تقدیم کردیم که با رونق دادن و توسعه اعتبار اسناد رسمی مانع این مفاسد شویم و همکاران ما سعی می‌کنند در این زمینه پیشگام باشند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، ذبیح الله خداییان ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: ما در راستای طرح تحول ریاست قوه قضائیه یک سری برنامه‌ها جهت تسریع در انجام امور و سرعت دادن به کارها داریم که از جمله کارهایی که در دستور کار همکاران ما قرار دارد، مکانیزه کردن امور است.

 

وی افزود: بسیاری از امور نیاز است که با سرعت انجام شوند چون از طریق سنتی کارها به کندی انجام می‌شود بر این اساس توسعه فناوری اطلاعات در سازمان از جمله برنامه‌های ماست.

 

معاون قوه قضائیه عنوان کرد: برنامه دیگر که در دستور کار سازمان قرار دارد اجرای طرح کاداستر و تثبیت مالکیت‌های مردم و به ویژه مالیکت دولت بر اراضی ملی، منابع طبیعی و اراضی دولتی است که این امر هم در مبارزه با زمین‌خواری و مفاسد اقتصادی جلوگیری می‌کند هم از منازعات مردم و اختلافات ملکی و در نتیجه کاهش پرونده در مراجع قضایی بسیار موثر است و مانع طرح دعوای می‌شود.

 

وی بیان کرد: اقدام دیگری که در دستور کار داریم توسعه سند رسمی است، امروزه بسیاری از معاملاتی که روی زمین‌ها یا املاکی صورت می‌گیرد دارای سابقه ثبتی و به صورت عادی است و معاملات عادی زمینه کلاهبرداری، پولشویی و فرار مالیاتی را فراهم می‌کند.

 

خداییان گفت: با کمک مجلس طرحی تهیه و تقدیم کردیم که با رونق دادن و توسعه اعتبار اسناد رسمی مانع این مفاسد شویم و همکاران ما سعی می‌کنند در این زمینه پیشگام باشند.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار